/ Algemeen

Wij hebben een nieuwe naam!

Het Veluws Ontwerpburo krijgt een nieuwe naam: Veluwse Architecten. De vertrouwde mensen en werkzaamheden blijven aan de Stationsstraat in Ermelo, maar met de nieuwe naam wil het bedrijf meteen duidelijk maken dat ze de kwaliteit van architecten in huis hebben. Naast directeur/eigenaar Erik Verhoef is Bertho Verhoef nu mede-eigenaar geworden.
Erik Verhoef is blij met de ontwikkeling die het bedrijf doormaakt. “Bertho werkt al vele jaren bij ons. Door de samenwerking op deze manier te formaliseren, verstevigen we de basis. Bertho heeft dezelfde achternaam en is een verre neef, maar vooral waardeer ik hem om zijn nuchtere kijk en het aanvoelen van de wensen van onze klanten.” Bertho Verhoef vult aan: “Ik heb er veel zin in om verder te bouwen aan de kwaliteit die we met z’n allen leveren.”

Veluwse Architecten werkt voor zowel particuliere als bedrijfsmatige opdrachtgevers en doet zowel nieuwbouw als verbouw. Kwaliteit leveren en een goed persoonlijk contact staan centraal in het werk. Onlangs vierde het bedrijf het 12½ jarig jubileum. Veluwse Architecten bestaat inmiddels uit een team van zes medewerkers, waaronder twee architecten, drie bouwkundig tekenaars en een secretaresse.

 

Meer informatie over dit project