Verbouwen

Iedereen heeft weleens een periode dat hij is uitgekeken op zijn huis. De woonkamer is wat klein of boven wordt het te krap aangezien de kinderen groter worden. Nu de crisis voorbij is, worden de uitgestelde (woon)wensen weer overwogen. Verhuizen is natuurlijk een optie, maar verbouwen is een stuk eenvoudiger. Vaak is er veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt, maar gaat het om creatieve oplossingen waar u zelf niet zo snel op komt. Daarom is het belangrijk om altijd met een professional te kijken welke mogelijkheden er binnen uw huis zijn. Veluwse architecten heeft al voor diverse huiseigenaren een verbouw ontwerp gemaakt en deze van A tot Z begeleid. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend te sparren over de verbouw mogelijkheden, specifiek voor uw situatie.

Op de hoogte blijven?

  • Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!
  • Bekijk het Privacy Statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een selectie uit onze verbouw projecten

Kap verhoging bungalow

Een fijne en ruime bungalow, maar boven was de bruikbare ruimte zeer beperkt. Door het verhogen van de kap is veel nieuwe ruimte gecreëerd op de eerste verdieping.

Bekijk het project

Verbouwing jaren '30 woning

In het huis van de familie van Nieuwenhuizen is op alle verdiepingen meer ruimte gecreëerd; grotere zithoek, ruimere badkamer en een verhoging van de kap.

Bekijk het project
Neem contact op
Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van verbouwen?

Familie Creyghton

"De vergunning van de gemeente was snel geregeld en het contact met de aannemer was zeer snel gelegd." Bekijk project

Remco Westerbroek – aannemer

"Het project verliep soepel en het is absoluut een meerwaarde om Veluws ontwerburo bij het bouwproces te betrekken." Bekijk project