Wat hebben we gedaan:

  • Definitief ontwerp
  • Voorontwerp

Nieuwe entree:

Visite kaartje van  apotheek Greidanus

 

 De locatie:
Aan de rand van het centrum van Harderwijk staat apotheek Greidanus. Het pand is gebouwd in de jaren ’80 en is toe aan een opwaardering die aansluit aan de wensen en eisen van deze tijd. Hierbij hoort ook de entree, het visitekaartje van de apotheek, die daarom een uitbreiding en daarmee ook een facelift ondergaat.

De huidige situatie:
De huidige entree van de apotheek bevindt zich in een 1-laagse aanbouw met afgeplat schilddak tegen een  2-laagse appartementenblok, het geheel vermoedelijk uit de jaren ’80.

Indeling
Het plan is om de wachtkamer te vergroten en de entree meer te accentueren en te richten op de Selhorstweg middels een schijf met entree, luifel en reclame. Het plan zorgt voor een betere interne organisatie van functies en een opwaardering van het gebouw.

Feiten en cijfers:

  • Uitbreiding: ca. 30m²  BVO, van de entree en wachtruimte met baliefunctie.

Medewerker aan het woord

Anita – architect

De wens van de opdrachtgever om de apotheek uit te breiden en te moderniseren, gaf ons de mogelijkheid een nieuwe eigentijdse uitstraling van de entree te realiseren. Door hout te combineren met aluminium komt dit tot uiting en is er een ontwerp ontstaan waar de opdrachtgever gelijk enthousiast van werd.

 

Gerelateerde Projecten