Wat hebben we gedaan:

  • Haalbaarheidsstudie
  • Omgevingsvergunning
  • Ontwerp&Vormgeving

VILLA

Trefpunt Maximalaan

Ermelo

Eind 2014 is gestart met de verkoop van vrije kavels in een uniek nieuwbouwplan, op voormalig recreatieterrein ‘Het Trefpunt’ aan de rand van Ermelo Noord.

Natuur
Bij het ontwerpen hebben wij rekening gehouden met het boskarakter dat hier is. Bestaande bomen en boomgroepen worden waar mogelijk gespaard en geven het gebied zijn karakteristieke uitstraling.

Stijl
De wijk is opgezet als een voor de jaren dertig kenmerkende tuinwijk met de daarbij passende architectuur. In overleg met de opdrachtgever is een passende woning ontworpen met de kenmerken van de jaren dertig, zoals grote overstekken, steile dakhelling, grote dakvlakken, klassieke dakranden en een in het oog springende schoorsteen.

Feiten en cijfers:

  • 310 m² BVO

Medewerker aan het woord

Anita – architect

'We hebben er voor gezorgd dat er een evenwichtig beeld ontstond door rekening te houden met de bosrijke omgeving'

Om de jaren dertig stijl van de woning en de bosrijke omgeving eer aan te doen hebben wij ‘gespeeld’ met de kenmerken en het toepassen van horizontale en verticale kozijnen en verschillende goothoogtes. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een evenwichtig beeld ontstond. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

De klant aan het woord

Geen opdringerigheid en snelle verkooppraatjes. Lekker nuchter en realistisch. Dat is erg fijn!

Vanaf het allereerste contact met Erik hadden wij een goed gevoel. Ook onze verkopende makelaar sprak positief over het Veluws Ontwerpburo. Na een eerste prettige kennismaking, echt een oriënterend gesprek, hadden wij onze keuze gemaakt!

Hoe wij zo snel kozen voor het Veluws Ontwerpburo?
Dat kwam door het prettige persoonlijke contact, geen opdringerigheid en snelle verkooppraatjes. Lekker nuchter, maar ook heel realistisch. Dat is erg fijn!

Wat ons aansprak in de architectuur...
Vooral de eigentijdse ontwerpen, die passen bij de opdrachtgever. Het wordt bij het Veluws Ontwerpburo zeker geen ontwerp uit een catalogus, wij waren op zoek naar een ontwerp met een eigen gezicht en dat hebben we gekregen!

-- De heer Bunt

Gerelateerde Projecten