Alfons – Bim-modelleur en bouwkundige

‘Wat wij ook doen, het komt gewoon goed. Punt.’

Ik ben mijn loopbaan als bouwkundige in ’86 begonnen bij Architektenburo Slager B.N.A. Daar heb ik veel geleerd, waardoor ik met de nodige kennis en ervaring in 2012 bij het veluwse architecten aan de slag ging. Als (inmiddels) senior van het team heb ik het tijdperk zien veranderen: van handmatig uitwerken van bouwplannen tot het digitaal uitwerken met een 3D-tekenprogramma (Revit).  Elke dag werk ik met veel plezier aan  de verschillende projecten.

Mijn werk als bouwkundige en Bim-modelleur:

• Zodra jij jouw ontwerp met de architect definitief hebt gemaakt komt het ontwerp in mijn handen. Ik zorg voor de verdere uitwerking. Altijd in nauw overleg met jou (de opdrachtgever) en de architect.

• Ik maak bestekken, toets het bouwplan aan de geldende regelgeving, verzorg de omgevingsaanvraag, win (bouw)technische informatie van producten in bereid en coördineer aanbestedingen , prijsaanbiedingen en dergelijke.

• Uiteraard maak ik ook de uitvoeringstekeningen en lever ik de digitale bestanden bij de uitvoerende partijen aan en houd ik goed in de gaten dat zij het goed uitvoeren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ik realiseer graag jouw wensen