/ Woningbouw

Lourens van Dalfsen – oprichter CPO ‘De Duurzame Doorstart’

We hebben na verschillende bijeenkomsten en informatieavonden een moodboard ingeleverd bij Bertho Verhoef en hieruit rolde een conceptontwerp. Dit basisontwerp was meteen al zeer compleet, kleine discussiepunten zoals de keuze van materialen zijn vakkundig uitgelegd en besproken.

Veluwse Architecten kenmerkt zich door hun vastberadenheid en ze gaan tot het uiterste voor je. Zowel naar de gemeente toe als naar de aannemer. Het zoeken naar een geschikte aannemer en alle wensen en eisen in een overeenkomst goed op papier krijgen is vakwerk, ook hierin ondersteunde en adviseerde het team van Veluwse Architecten ons. Het ondersteunen in de belangenbehartiging en de kritische blik tijdens de gehele bouw hebben ons vertrouwen gegeven. In alle contacten met de aannemer en het doorvoeren van kleine aanpassingen zijn ze een grote steun geweest voor de CPO-leden. Ook de nazorg nemen ze op zich. Op dit moment zijn nog niet alle opleverpunten uitgevoerd en hier zit Erik met zijn team bovenop.”

Op de vraag of Lourens dit hele traject opnieuw zou willen afleggen komt twijfelend antwoord. Het is een zeer tijdrovend, inspannend traject geweest en je hebt er ontzettend veel doorzettingsvermogen voor nodig. Dus opnieuw een CPO starten? Nee dat niet meer, maar wat zijn we blij dat we vijf jaar geleden deze keuze gemaakt hebben! We wonen in ons droomhuis, op een mooie locatie, met zelf gekozen buren. Wat wil je nog meer? Maar als we ooit nog een keer een huis gaan (ver)bouwen zal ik zeker bij Veluwse Architecten terug komen. Ze zijn sterk in kleinschalige woningbouw, met lokaal zeer goede connecties en ze zijn goed op de hoogte van alle gemeentelijke regels. Ze hanteren een persoonlijke aanpak die wij als zeer prettig hebben ervaren.

Lees het volledige interview met Lourens van Dalfsen hier.